lauantai 10. lokakuuta 2015

Syyllistäminen






 Että minä niin mieleni pahoitin... tässä mun fb-päivitys:
 
Ne ihmiset,jotka katsoo tarpeelliseksi syyllistää syöpään sairastuneita .. tässä teille! Suomessa joka 3. Sairastuu syöpään ja se voi myös iskeä täysin hyvät ja terveelliset elintavat omaavaan henkilöön, niin aikuiseen kuin lapseenkin. Jos mua syyllistetään tupakanpoltosta, niin mitenköhän nää ihmiset syyllistää sit niitä lapsia, jotka sairastuu? Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Mutta hyvä puoli tässä sairastumisessani on,että nyt erottuu jyvät akanoista..Kyllä ihmiset voisi joskus oikeesti pitää mölyt mahassaan. Totuuden torvena oleminen kosahtaa ennenpitkää omaan nilkkaan... Olen puhunut.


Miksi ihmisen/ihmisten pitää olla oikeasti noin pölöjä?  "ei ole ihme, että Katalla on syöpä, kun se polttaa niin paljon tupakkaa.."

On ihmisiä, jotka eivät ole koskaan polttaneet ja siltikin ovat sairastuneet keuhkosyöpään. Tai ovat eläneet terveellisesti, liikkuneet, eivät ole käyttäneet alkoholia, eivät ole ylipainoisia , niin siltikin ovat sairastuneet syöpään. Pitkään imettäneet ovat sairastuneet rintasyöpään jne.  Sanooko tälläiset ihmiset myös sydän-ja verisuonitauteja sairastaville, tai tuki-ja liikunta elin sairaille, astmaatikoille ym, että ei ole mikään ihme, kun oot niiin lihava..  Niin, että siitäs sait, kun olet tuommoinen..  Ja entä lapset... ?? Syyttääkö nää ihmiset sitä lasta vaiko itseään, jos esim. oma lapsi sairastuu??? Onko tälläiset ihmiset täysin empatia kyvyttömiä?? Vai eikö oma, se pienen pieni järjen hiven sano mitään?? Että mua sylettää vieläkin.  Helvetti, kun olis sellanen vasara, jolla sais rikottua sen kuplan, missä nää elää ja kasvaa...  Oikeesti voisi herätä jo tahän päivään..

Kun nyt on vaan elettävä näillä korteilla, mitkä annettu. Elämän kirjaa ei saa plarattua takaisin päin, ei sitten millään, vaikka kuinka haluaisi.

En mä mitään sääliä kaipaa.. mitä se auttaa??  Mutta multa on turha alkaa kyselemään, että mistä sä sen sait??? No mistä sen syövän nyt saa?? Voi vaikka ruveta tarkastelemaan joutessaan suvun geeniperimää, jos sieltä vaikka löytyisi osa syy... Netti on täynnä tietoa, jos haluaa syitä ja syntyjä selvitellä..

Vieläkin, vaikka tästä kulunut 4 päivää, rupee otsaan kasvamaan oikee kunnon mahti kyrpä...