maanantai 24. elokuuta 2015

Vko 34 Pää, olkapää.kurkku

17.8 Maanantai

Taas terkkarissa, kun korvaan sattuu ja nieleminen käy kipiää. Lääkäri tutkii ja katsoo korvat , kurkun sekä nenän; ei mitään poikkeavaa. Sitten kuulen eka kertaa sanat tuolta nuorelta lääkäriltä, joka muistutti habitukseltaan ja muutenkin sitä Syke-sarjan Holopaista: "Niin, kyllähän kaulan ja pään aluen carsinoomat voivat antaa tälläisiä oireita"   Mitä vittua!!! ( Jäi ajatuksen asteelle)
Olipa kova jätkä, kun nuin vaan heitti tollasia.  En kyllä oikeastaan sitä noteerannut mitenkään, mutta näin jälkeen päin ajatellen, ehkä se kuitenkin kylvi jonkin siemenen tuonne alitajuntaan...  Tää "holpainen" kuitenkin pyysi palaamaan 2 viikon kuluttua asiaan, jos kipu hellitä.. Sitten hän tekee kiire-lähetteen KNK-polille ...2 VIIKON???


18.8.Tiistai

Hammaslääkärin vuositarkastus. Jospa mulla onkin vika leegoissa??? Otettiin OPTG, vika ei löytynyt sieltäkään...


19.8. Keskiviikko

Päiväkirurgisesti oik. olkapään leikkaus Raumalla. Se meni hyvin, eikä leikkauksen jälkeinen kipukaan ollut mikään paha. Mutta kurkku on edelleen kipeä...


21.8. Perjantai

Nyt alkoi tuon kurkku- ja nielemiskivun takia pikkuhiljaa pinna palamaan !! Aika tälle  "holopaiselle" ja niin hän teki kiire-lähetteen TYKSiin. Siis Huom! Kiire lähetteen, se menee ihan napin painalluksella sähköisesti perille.. Sanoi vielä, että kannattaa maanantaina soittaa sinne ja kysästä millon pääsee..