perjantai 13. marraskuuta 2015

Vähän pizzaa ja paljon väsymystä ja etovaa oloa

Tää viikko meni samaan malliin kuin viime viikkokin, erotuksena kuitenkin se, että nyt on aivan kamala väsymys iskenyt. Mä vaan nukkuisisin.

Maanantain lääkäri käynti sujui ihan normisti, ja labratkin olivat ihan hyvät. Eli tiistainen sytopäivä meni normisti.Mutta matkat..huh..

Menomatka:
"Onpas mulla kaveri taksin takapenkillä 😜 Irrotti turvavyön, kun ei halunnut pitää sitä kun se kiristää.. Oli avaamassa miltei ovea kun yritti ikkunaa auki kun oli liian kuuma..koko ajan räplää turvavyötään. Kun sanoin että laki vaatii vyön,niin kysyi multa että missäs mun on.. Joo..ikää ei ollut 5 vaan lähemmäs 85.. On se ärhäkkä mumma.... 😁  "

Paluumatkalla mammat jutteli:

 " Kyl nin pali vahuksii sorretaan ja kaikki maksaa ja vuokra nousee ja samassa lauseessa puhutaan kesämökistä,joka kaiketi meren rannalla??? ja omavastuu nousee ja vanhuksil ei ol rahaa ja turhaan syötetty alzheimer lääkkeitä 6 v,silläkin rahal olisi päässy lomalle.. Verikokeita ei oteta,kun on kallista ja kyl kamalaa kun vanhaksi tulee ja sairastuu.... Miten noi saa hiljaaseksi? Vedänkä syöpäkortin esiin?? Mun särkee pääni!! "

Ensi viikolla pyydänkin ihan omaa kyytiä , ei jaksa kuunnella noita mammojen höpötyksiä.

Tiistaina myös sai mun makunystyrät jotain extraa...  Tytär tuli hakemaan meidän "Vanessaa" ( Nissan Vanette = Vanessa ) ja halusi nälissään jotain syödä-- Pakastimesta löytyi valmispizza ja ai että se tuoksui IHANALLE!! Halusin tingilläkin maistaa sitä ja ja se jopa maistui 30% pizzalle... maistelin peräti 4 teelusikallisen verran. Siihen se sit jäi... enempää ei pystynyt maisteleen.

Mutta tää väsymys.. Mua väsyttää aivan mahdottomasti. Iltapäivällä meen pikkupäikkäreille ja ne kestää  vaatimattomat 3-4 h. Ja oon aivan sikeässä unessa. Ja illalla taas odottaa, että pääsee nukkumaan.

Ja pahoinvointi ; se alkoi taas torstaina. Tänään oli soitettava sädepolille, etten kykene itse ajamaan sinne. Jotenkin toivon, että olisivat sanoneet, että jää kotiin, mutta ei. Lupasivat kysyä lääkäriltä saisinko taksilapun ja soittivat sitten takaisin, että lupa myönnetty. Eli taksilla sitten kävin tänään Turussa. Ja sen päälle vetäisin yli 3 h unet.

Huomenna saisi paha olo loppua, sillä illalla olisi tiedossa esikoisen 30-vuotis pippalot. Sinne olisi tarjoitus mennä ja ollakin jonkin aikaa.

Hyvää viikonloppua kaikille !