maanantai 31. elokuuta 2015

Vko 35 Lähtölaskenta alkaa

24.8.Maanantai

Soitto Tyksiin, ei ole lähetettä täällä, sanottiin, eikä Ugissakaan..  Yhteys  terkkariin; ei näy olevan minkäänlaista lähetettä täällä. Holopaiselle viestiä, että josko voisi sen nyt sit tehdä ja laittaa sen eteenpäin???


25.8. Tiistai

Mitta sitten täyttyi. Netistä katsomaan KNK-lääkäreitä Turusta, joilla samana päivänä vapaita aikoja. Terveystalolta löytyi montakin. Siinä sitten valkkasin sopivampaa; tuo yksi olisi kyllä hyvän näköinen, mutta kovasti nuori on...   no tuossapa olisi tuollainen vanhemman puoleisen näköinen mies, varmaan kokemusta ja tieto-taitoa.. Sille aika illaksi. ( Vanhempi mies oli kyllä samanikänen kuin minä !! )
J.Pulkkinen sitten tutki ja kokeili ja paineli nielua.. sanoin aaaa ja sanoin hiiii ja sanoin hääää  ja niin sitten laitettiin kiireellinen lähete Tyksiin vas.puoleisen nielurisan poistoon. Nielurisa kuulemma iso ja siellä haava/haavauma, jollaista ei pitäisi olla.  Yritin ehdottaa, että jos siellä olis häissä syödystä kalasta ruoto, ,mutta lääkäri katsoi minua ja sanoi, että sepä olisikin erittäin hyvä vaihtoehto...  Kil kil kil... oliko varoituskellon ääni, jonka olin muka kuulevinani??